3.18.2013

Lieliska dāvana

Vai kādam no jūsu draugiem dzīvē iet slikti ar sievietēm? Vai Tavs draugs nespēj iegūt mīļoto sev pie sāniem? Lasot par šo lielisko iespēju vairs nevienam nevajadzēs domāt un censties lauzīt savas smadzeņu rievas.

Jo jau 20. gadu simteņa vidū Ņūjorkā finansiāli aktīvā firma "Goda māja" (Honor House Products Corp.) klajā nāca ar revolucionāru ideju - izgatavot pēc jebkādas līdzības izbāzeni, kuru varētu pielikt pie sienas un priecāties par to, cik mīļā, izskatīgā, apbrīnojamā sievietes galva karājas pie sienas un izskatās tik dzīva, ka, pieejot tuvāk, viņas elpas vilcienus var sadzirdēt. 

Viens no patīkamajākiem iemesliem ir zemā cena, tikai nepilni 3 ASV dolāri (neskatīsimies inflāciju un to, ka šis piedāvājums ticis publicēts ~1950. gadā). Tā kā droši padomājiet, vai jūs vēlētos bruneti, blondīni, Pamelu Andersoni (vai viņas krūtis), mammu, vai jebko citu, kas mīļš, patīkams un jauks šķistu piekārts pie sienas. Tas nekādā gadījumā nebūs ērmīgi un savdabīgi, bet gan pieņemami un pat nepieciešams. Ieprieciniet savu skumjo draugu.


P.S. Atvainojos sievietēm, jo puišu galvas pie sienas nav paredzētas izgatavot. Kā arī, iespējams, firma vairs neeksistē un nepieņem pasūtījumus.

Zemāk pievienoju klipu The Animals - It's My Life, kurā varam vērot šīs brīnišķīgās galvas darbībā.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru