6.29.2010

Japānis, kurš apēda sievieti un kļuva par slavenu ēdienu kritiķi

Reiz dzīvoja un vēl jo projām dzīvo īss, vājš, neglīts japānis kuram vārds ir Issei Sagawa un šā gada 11. jūnijā nosvinēja viņš savu 61. dzimšanas dienu. Issei Sagawa piedzima Kobes pilsētā Japānā un mācījās Parīzes universitātē.

32 gadu vecumā viņš uzaicināja ciemos savu klasesbiedreni Renī Hartveltu no Sorbonas Akadēmijas parunāt par literatūru. Kad viss bija sagatavots, Hertveltas kundze bija jau atnākusi pavisam neko sliktu nenojauzdama. Kamēr sieviete iekārtojās pie galda, pagriezusi muguru pret japāni, tikmēr japānis ar šauteni iešāva savai uzaicinātajai mugurā. Viņš izvēlējās Renī, jo viņai bija viss kā viņaprāt viņam truka - veselības un daiļuma. Pēc viņa vārdiem, viņš vienkārši vēlējās "absorbēt viņas enerģiju".

"Pēc iešaušanas savai upurei," Issei saka, "es noģību, bet kad pamodos, es apzinājos ka man ir jāīsteno savas alkas - jāapēd viņa." Viņš tā arī izdarīja, sāka ar gurniem un kājām, pēc seksa ar cietušās ķermeni. Intervijās japānis atklāja savu pārsteigumu par cilvēka tauku kukurūzas krāsu. Divas dienas aizņēma japānim lai notiesātu savu medījumu. Cilvēka gaļu Sagawa kungs raksturo kā maigu un nesmaržīgu, kā tuncis. Vēlāk viņš centās tikt vaļā no kroplā ķermeņa iemetot to attālajā ezerā, taču viņu pamanīja cilvēki un vēlāk gardēdis tika apcietināts.

Viņa turīgie vecāki noalgoja labāko juristu sava dēla aizstāvniecībai, bet pēc pāris gadiem bez tiesas sēdes tiesnesis Jean-Louis Bruguières atzina japāni par jukušu un nespējīgu stāties tiesas priekšā un Issei tika aizsutīts uz trako namu. Pie nelaimē nonākušā Sagawa kunga ieradās japāņu rakstnieks Inuhiko Yomota un uzrakstīja par viņu grāmatu "Miglā" (In the fog). Issei bija tik populārs, ka Francijas varas pārstāvji viņu nosūtīja uz Japānu, kur viņš uzreiz pēc ielidošanas tika aizsūtīts uz slimnīcu un pābaudīts. Japānas psihologi atzina viņu par pilnīgi normālu, taču ļaunu cilvēku. Japānas amatpersonas nevarēja legāli noturēt Issei Sagawa kungu cietumā, jo viņiem trūka daudzu svarigo papīru no franču tiesas un jau kopš 12. augusta 1986. gada japānis atkal tapa par brīvu cilvēku.

Tagad Issei Sagawa ir Tokijā populārs un bieži tiek saukts uz dažādiem pasakumiem kā komentātors un orators. Viņš ir ari rakstījis apskatus par restorāniem japānas žurnālā Spa.

Zemāk ir arī Rolling Stones sarakstīta dziesma "Too much blood" kura tapa iedvesmojoties no šī raksta varoņa, japāņa Issei Sagawa.


Avots

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru