3.19.2013

Burgers ar gumijas pildījumu

Noteikti daudzi ir dzirdējuši par nesen notikušo zirga gaļas skandālu. Tiesa gan, lai arī pēc mūsu sabiedrības normām nav pieņemts ņemt un gardi notiesāt šādu lopiņu, citās kultūrās zirga gaļa ir neatņemama pamatēdienu sastāvdaļa vai pat delikatese. Un ne velti, jo šī gaļa satur pat nedaudz vairāk proteīnu un vitamīnu nekā daža laba liellopa gaļa. Lai vai kā tur būtu ar tiem zirgiem, droši varu apgalvot, ka Jūs noteikti nevēlētos savās pusdienās atrast ko vēl savdabīgāku. Piemēram, kādai sievietei čili bļodiņā ir trāpījies pirksts, un šim te jaunietim bija tas prieks un laime iekožoties burgerā, tur atrast prezervatīvu.
Tika ieciersti trīs kodieni lielajā sviestmaizē un 24 gadus vecais jaunietis saprata, ka kaut kas nav kārtībā.
"Tai bija skāba garša un es sajutu kaut ko gumijotu," - atzinās puisis vārdā Van Miguel Hartless - "Es uzreiz to izspļāvu un skrēju vemt." Jaunietis apgalvo, ka tas, kur atdūrās viņa Burger King sviestmaizē iecirstie zobi, ir bijis prezervatīvs - daļēji iesaiņots, bet, iespējams, jau izmantots.

Protams, pēc šādām, ne pārāk apetitlīgām vakariņām, jauneklis ir devies uz iestādi, kur viņš iepriekš bija iegādājies burgeru ar gumijoto bonusu, lai rakstītu sūdzību. Ēdināšanas iestādes menedžeris, kā izrādās, bija pasmējies par darbinieka izvēli šādi uzlabot recepti. Un kā jau Amerikā pieņemts, Van Miguel Hartless iesūdzēja ēdināšanas iestādi tiesā. Kā tad īsti ir beigusies šī tiesas prāva, nav zināms, bet jaunietis ir saņēmis atvainošanās vēstuli no Burger King, kuras nobeigumā bija pievienota optimistiska frāze: "Ceram, ka Jūs vēl kādu reizi pie mums iegriezīsieties, lai gūtu citus tīkamus iespaidus."

Labu apetīti!

1 komentārs:

  1. Es jau sen neēdu burgerus, bet tagad es tos neēdīšu vēl vairāk. :D Jaiks.

    AtbildētDzēst