4.06.2010

Cilvēks pie Lielā Hadronu Paātrinātāja apgalvo, ka ir nācis no nākotnes

Kāds jaunietis tika arestēts pie lielā Hadronu paātrinātāja, Šveicē, par sabotāžu, taču pats, dīvaini ģērbts jaunietis, apgalvo, ka ir nācis no nākotnes un mēģina novērst pasaules bojāeju.

LHP, šīsnedēļas sākuma strādāja ar rekordlielu jaudu un šis pats jaunietis mēģināja sabotēt resursu piegādi zinātniskajai laboratorijai.

Jaunieti apcietināja policija, kamēr jaunietis aizrautīgi meklēja barošanas avotu savai "laika mašīnas jaudas vienībai", kura izskatījās pēc virtuves blendera.

Policija stāsta, ka jaunietis, netipiski savam vecumam, tērpts tvīda uzvalkā ar tauriņu, nevēlas izpaust savu nacionālo piederību, un apgalvo, ka vietā no kurienes viņš ir nācis ir tikai viena valsts, kura iznīcināja nabadzību un Kit-Kat šokolādes. Jaunietis ir pārliecināts, ka Kit-Kat ir komunistu šokolāde un viņam tās ir jāiznīcina par katru cenu.

Jaunietis tika ievietots drošā psihiatriskajā klīnikā Ženēvā un pēc neilgi pavadītā laika pazuda iz savas kameras. Policisti ir apmulsuši, taču īpaši neuztraucās par notiekošo.


Avots

jauniete iekrīt atvērtā kolektorā, kamēr rakstīja īsziņu

Ņujorkā dzīvojoša 15 gadus veca studente, kuru piemeklēja šis negadījums, pastāstija, ka kolektors bija atvērts un nebija norobežots ne ar konusiem, ne ar brīdinājuma zīmēm.

«Tas bija tiešām pretīgi un šokējoši baisi», stāsta nelaimes gadījumā cietusī, «dēļ viņu nevīžības es savainojos!»

Cietusī tika sveikā ar dažām skrambām un zilumiem, kā ari atzīst, ka rakstīja īsziņas ejot pa ietvi un neskatoties zem kājām. «Vai es rakstu vai nē, es pamanītu lielu, oranžu konusu un apietu tam apkārt. Es katru dienu eju garām šai vietai un nebiju gaidījusi milzīgu caurumu!»

Jaunietei izkļūt ārā no pusotra metrus dziļa kolektora palīdzeja pats vaininieks un atvainojās par incidentu, kā ari vēlēja ātrāk izveseloties. Pēc incidenta jauno sievieti hospitalizēja un pret darbinieks tika iesudzēts tiesā.

Cietušās meitenes vecākiem nepietiek ar meitas atveseļošanos un vēlas daudz vairāk: «Tas taču varēja gadīties vecākam cilvēkam vai mātei ar ratiņiem. Tas varēja notikt ar jebkuru!»

(Avots)