11.09.2009

Čeļabinskas fabrikā ražo plīša locekļus


Čeļabinskas pilsētas rotaļlietu fabrika dižķibeles apstākļos pārorientējusies uz pieaugušo patērētāju auditoriju – tagad plīša lācīšu vietā rūpnīcā tiek izgatavotas mīkstās seksuālās rotaļlietas, ziņo laikraksts Комсомольская правда.

Jaunajā kolekcijā ir tādas rotaļlietas, kā plīša tīģerēns ar vīrišķu locekli, mīkstās krūtis, nenosakāmas izcelsmes radības ar locekļiem, kā arī "веселый йух", ko ārkārtīgi grūti iztulkot latviski.
Rūpnīcas direktore Svetlana Maja vietējai presei pastāstījusi, ka kolekcija izstrādāta vasarā. "Krīze - pasūtījumu nav. Cilvēki pērk lētas ķīniešu rotaļlietas, un konkurēt ar viņiem mēs nespējam. Par to algu, ko mēs maksājam vienai šuvējai, Ķīnā strādā desmit cilvēki. Tāpēc mēs arī nolēmām pārorientēties. Bez mums Krievijā neviens šādas rotaļlietas vairāk neražo, un tāpēc mēs arī spējam izdzīvot," stāstījusi direktore.
Saprotams, ka šīs rotaļlietas pārdod specializētajos seksa veikalos, tomēr pārdošanas apjomi esot komercnoslēpums. Tomēr pieprasījums esot visai liels, lai gan vienas rotaļlietas cena svārstās 300 līdz 400 rubļu apmēros (aptuveni 5 līdz 6,5 lati).
Līdz tikpat oriģinālai idejai pirms diviem gadiem bija nonākuši arī amerikāņi, kas tirgū laida šokolādes izstrādājumu Santaklausa formā ar seksuālai lietošanai paredzētu anālo atveri. Tiesa, šī brīnuma cena bija 100 dolāri.

Ar 950. mēģinājumu nokārto teorijas eksāmenu braukšanā

Kāda Dienvidkorejas iedzīvotāja, kura jau no 2005. gada aprīļa gandrīz katru dienu kārtojusi teorijas eksāmenu automašīnas vadītāja apliecības iegūšanai, beidzot ar 950. mēģinājumu sasniegusi savu mērķi.
68 gadīgā Čha Sa Sun, bija stingri apņēmusies iegūt vadītāja apliecību, iztērējot šim nolūkam vairāk nekā 5 miljonus vonu (4,2 tūkstošus dolāru), lai eksāmenā kaut reizi no 100 iespējamajiem iegūtu vismaz 60 punktus (tad eksāmens tiek ieskaitīts).
Sunai ārvalstu mediji uzmanību pievērsa jau šī gada februārī, kad viņa jau 771 reizi izgāzās eksāmenā. Tagad priekšā vēl ir braukšanas eksāmens. Interesanti, cik daudz laika un līdzekļu mērķtiecīgajai kundzītei prasīs šis uzdevums..?