10.29.2009

Sieviete sakož suni

Kāda ASV Minesotas štata iedzīvotāja iekodusi pitbulterjeram, kad tas mēģinājis uzbrukt viņas sunim.

Mājsaimniece Eimija Raisa stāsta, ka niknais pitbulterjers pārlēcis pār piemājas sētu un uzbrucis viņas labradora kucītei. Kundze nobijusies, ka šis cīņas suns varētu kārtīgi ievainot un pat nogalināt viņas miermīlīgo mīluli, tapēc daudz nedomājot metusies palīgā un iekodusi nelūgtajam viesim degunā.

Ārsti teic, ka saimniecei vajadzēs vakcinēties pret trakumsērgu, jo viņa pitbulterjeram iekodusi tik spēcīgi, ka pašai mutē esot palikušas suņa asinis. Nikno iebrucēju atbildīgās iestādes aizveda uz karantīnu, lai veiktu pārbaudes. Savukārt Eimijas labsirdīgā kucīte tikusi cauri ar pāris zobu pēdām galvā un ieplēstu ausi.

Nav gan zināms vai saimniecei pašai nav bijusi iepriekšminētā trakumsērga pirms šī te gadījuma, ņemot vērā viņas rīcību...

10.27.2009

Bērns kartona kastē uz mašinas jumta, māte apcietināta

Kāda sieviete Amērikā tika arestēta par sava bērna dzīvības pakļaušanai briesmām ļaujot bērnam sedet kartona kastē uz braucošas mašinas jumta.

Seržants Džeimss Smits saka, ka 37 gadus veca sieviete tika apcietināta pēc kāda satraukta clvēka zvana saņemšanas sestdienā, kurš ziņoja, ka uz štata šosejas redzēja mašīnu ar kartona kasti uz jumta un bērnu tajā.

Sieviete policijai pastāstija, ka kaste ir pārāk liela, lai ietilptu mašīnā, tāpēc ari viņa atļāva bērnam sēdet kastē, lai piespiestu to pie mašīnas un nepazaudēt pa celam. Sieviete apgalvoja, ka viņas meita bija drošībā, jo kasti papildus nostiprināja ar drēbju pakaramajiem pie mašinas virsbūves.

Trīspadsmit gadus veca meita tika nodota saviem tuvākajiem radiniekiem apgādībā. Cietuma apsargs stāsta, ka sieviete tika atlaista brīvībā pirmdien.

(Avots)