3.25.2013

2 dolāri un puncis ir tīrs.

Floridas štatā, Geinsvillā...

Ikvienam no jums ir iespēja iepazīties ar cilvēku, kuram jau ir 25 gadu pieredze kādā nozarē, kuru ik dienu katrs no mums trennējās un piekopj. Šī ekstravagantā un patīkamā nodarbe noteikti katram no mums aizņem sākot no divdesmit sekundēm, beidzot ar desmit minūšu piedzīvojumu spēlējot telefonā spēlītes vai lasot kādu avīzi ( ja ir vēlme palielīties, kādas spēles esiet izspēlējuši, vai arī ietikt citiem, tad droši atstājiet pie komentāriem) . Jā, jūs sapratāt pareizi tā ir lielā lāča nolikšana. Šim dabīgajam procesam ir bijuši dažnedažādākie nosaukumi: kakāšana, sunīša vešana pastaigā, iešana pie rūķīšiem, etc.. 

Šis cilvēks, ar ID 3664103663 craiglistā piedāvāja palīdzību kakāšanā, ko viņš pats nodēvēja par "Poop coach". Savā piedāvājumā, 3664103663, iepazīstina ar saviem pakalpojumiem, kuros iekļauj cīņas ar :
  • aizcietējumiem
  • pārāk mīkstiem izkārnījumiem
  • pārāk cietiem
  • mazo brūno strīpiņu pārpalikumiem
Kā arī piedāvājuma cena ir atkarīga no laika, kuru pavada uz poda. Respektīvi, 2$ minūtē ir pietiekami saprātīga cena, kas ļaus jebkuram cīnīties ar poda atsēdēšanas pasākumu norisi.

Paldies

4 komentāri: