5.01.2010

Sievu apšļaksta ar skābi dēļ atteikšanās no seksa

Kāds vīrietis Mailaizijā apšļakstījis savu sievu ar skudruskābi tāpēc ka sieva atteicās nodarboties ar seksu.

Incidents notika divos naktī, kad pēc azartspēļu spēlēšanas 47 gadus vecs vīrietis pārnācis mājās.

"Viņš ienāca guļamistabā un pamodināja savu sievu tāpēc ka vēlējās nodarboties ar seksu, taču sieva atteica ar pamatojumu par sliktu labsajūtu un sāpošu galvu," saka policijas šefs Supt Zulkifli Taha.
"Neapmierināts vīrietis paņēma skudruskābes taru un izšļakstīja tās saturu savai sievai uz sejas un ķermeņa."

Dēļ saceltās kņadas, divi bērni, kuri atradās mājās, steidzās palīdzet savai mātei. Par notikušo viņi tūdaļ paziņoja tantei un kaimiņam no blakus dzivokļa, lai aizsūtītu māti uz Bukit Goh medicīnisko klīniku, pirms to pārvieto uz Tengku Ampuan Afzan slimnīcu.

Cietušās māsa iesniedza ziņojumu policijai četros no rīta, vaininieks atzinās izdarītajā un pret viņu tika ierosināta krimināllieta par ļaunprātīgu miesas bojājumu nodarišanu. Trīsdesmitgadigā cietuši atrodas stabilā stāvoklī.

(Avots)

Skudrskābe (metānskābe, HCOOH) ir vienkāršākā karbonskābe. Skudrskābe ir bezkrāsains, ļoti kodīgs šķidrums ar asu smaku. Skudrskābe ir viena no spēcīgākajām organiskajām skābēm. Ar to jāapietas uzmanīgi, jo skudrskābe, atšķirībā no neorganiskajām skābēm, viegli izkļūst cauri ādai un tauku slānim, radot dziļas, ilgi nedzīstošas čūlas.
Skudrskābe jaucas ar ūdeni un lielu daļu polāro šķīdinātāju un ierobežoti šķīst ogļūdeņražos. Gāzveida (tvaiku) formā un ogļūdeņražu šķīdumos skudrskābe eksistē dimēru formā. Šī iemesla dēļ skudrskābes tvaiki slikti pakļaujas ideālo gāzu likumiem.
Skudrskābes sāļus un esterus sauc par formiātiem (latīņu: formica - skudra).

(Avots)

P.S. Vispār tās galvassāpes, šķiet, ka ir hroniska sāpe piemītoša visai Homo Sapiens sugas sieviešu dzimtes pārstāvēm neatkarīgi no dzivesvietas un reliģijas!

1 komentārs:

  1. Vispār jau tas ir mīts par galvassāpēm. Es vienmēr gribu mīlēties ar savu mīļumu. Viņš ne vienmēr, jo ir ļoti piekusis. OK, es vienreiz biju nežēlīgi piekususi un vienkārši aizmigos. Bet anyway - galvassāpes ir mīts un sievietes GRIB mīlēties! Mazāk žurnāliņus un rakstiņus lasiet!

    AtbildētDzēst