8.10.2009

ASV gaisa spēki jauniešu piesaistīšanai izgatavo divus ekstrēmus sporta auto

ASV gaisa spēki izvēlējušies visai netradiconālu veidu, kā dienestam piesaistīt jauniešus – sadarbībā ar tūninga ateljē Galpin Auto Sports uz divu ASV sporta automobiļu bāzes radījuši ekstrēmus, ar gaisa spēku tēmu saistītus spēkratus, ar kuriem dosies plašā reklāmas kampaņā, apmeklējot skolas, augstskolas, tūninga izstādes un sporta pasākumus visā valstī.



Viens no tiem ir uz Ford Mustang bāzes tapušais X-1, kas no ārpuses uzmanību piesaista ar apjomīgu aerodinamisko virsbūves komplektu, lieliem melnas krāsas diskiem un Lamborghini stila durvīm, tomēr galvenās pārmaiņas skārušas iekšpusi.



Ne miņas vairs no parastā Mustang'a – tagad šeit mājo stilizēta ASV kaujas lidmašīnas kabīne ar vidū novietotu sēdekli. Neskaitāmi ekrāni, daudzas mirgojošas lampiņas, slēdži un džoistiks salonam piešķir īpašu gaisotni.



Tikpat paliekošu iespaidu atstāj otrs eksemplārs – Dodge Challenger Vapor, kas veidots pēc neredzamo bumbvedēju parauga. Tādējādi tas ieguvis matētu krāsojumu, melnus, specifiska dizaina diskus un asas šķautnes. Priekšā maskēšanās turpinās ar nelieliem diožu gaismekļiem un miglas lukturiem, savukārt aizmugurējie lukturi ieguvuši tonējumu.



Atšķirībā no Mustanga salons spēj uzņemt divus pasažierus, t.i. pilotus, kuriem tiek piedāvāti ādas sporta sēdekļi, speciāli stūres rati un, protams, vairāki ekrāni. Ātrumpārslēga vietā uzstādīts no lidmašīnām pārņemts slēdzis, kas regulē lidmašīnas jaudas padevi.

Atsauce: BOOT.lv

Īss, personīgs viedoklis: Atkal kārtējā amerikāņu "izcilā" ideja kur izsviest globālās krīzes ietekmē radušos liekos miljonus.. /atvainojos par sarkasmu/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru